O nama

MMi smo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Anto Jurić i bavimo se dugogodišnjim uzgojem presadnica povrća,a zadnje tri godine i uzgojem prirodnog zaslađivača stevije. Naša obiteljska tradicija uzgoja presadnica povrća duga je više od 30 godina, kroz godine smo se usavršavali i pratili sve najnovije tehnologije uzgoja presadnica. Radimo sa najnovijom tehnologijom tresetne kocke koja je u inozemstvu ekološki najprihvatljivija. Godišnje proizvedemo oko milijun presadnica, od čega je 200 000 presadnica stevije. Presadnice povrća i stevie uzgajamo u tresetnoj kocki, ali i u čašama.

TTijekom godina stekli smo povjerenje naših kupaca i otkupljivača tako da nam se svake godine proizvodnja presadnica povećava , a asortiman ponude se širi. Radimo s Kauflandom, Agromaisom i nekim manjim agropotekama, povratne informacije naših kupaca su uvijek bile pozitivne.

NNalazimo se na adresi Velika Kosinca 70 u Velikoj Gorici nadomak Domovinskog mosta, gdje imamo 5000m² plastenika. Raspolažemo i sa dva teretna vozila, tako da vršimo i dostavu u slučaju većih količina presadnica. U zadnje tri godine uzgajamo presadnice stevije i radimo na popularizaciji te biljke. Smatramo da je se stevija treba što više zamjenjivati sa standardnim šećerom u našem domaćinstvu